Lenteconcert 2020

Het lenteconcert wordt uitgesteld naar 20 december 2020!

De combinatie van een koor en een harmonie moet niet noodzakelijk een klassiek gegeven zijn.
Er zijn veel luchtige, moderne nummers waarbij een koor begeleid kan worden door een harmonie.
Koppel daar dan Kris De Smet (ex De Nieuwe Snaar) aan en de avond zal bol staan van de muzikale verrassingen en amusement.

Zondag 20 december wordt deze muzikale mix geserveerd in CC De Kern.
De ingrediënten zijn de Koninklijke Harmonie Sint Bavo – het koor van de academie Woord en Muziek Wilrijk Voix si la Voix en Kris De Smet.
Laat u meeslepen en ontspannen door deze wervelende muzikale cocktail.

Heeft u tickets gekocht voor 4 april? Deze tickets blijven geldig op 20 december.
Heeft u tickets gekocht en u kan op 20 december niet aanwezig zijn? Verkoop de tickets gerust, tegen een normaal tarief, verder aan geïnteresseerden. Komt u er zelf niet uit, stuur dan een mail aan kaarten@harmoniesintbavo.be zodat we en oplossing kunnen vinden.

Bestel je tickets voor 20 december!